GoesArt - Vi finns alltid nära

GoesArt har fysiska kontor på två platser i Sverige. Vårt huvudkontor finns i Varberg, sju mil söder om Göteborg. Vi har också ett försäljningskontor i centrala Norrköping. Vill du inspireras på plats? Om du vill besöka något av våra kontor – använd vårt kontaktformulär så hör vi av oss!

Huvudkontor
GoesArt AB
Fläktstigen 1
432 32 Varberg
Tel:0340-225979

Försäljningskontor
GoesArt AB
Ståthögavägen 38
Norrköping
Tel:0340-225979

Postadress
GoesArt AB
Box 167
432 24 Varberg

Support och service

Har ni ett serviceavtal? Då är du varmt välkommen att kontakta vår helpdesk helgfri vardag mellan 08.00-16.00, telefon 0340-225979 – service@goesart.com

Utbildning och installation

Vi erbjuder installation, utbildning och stöd i implementeringen av våra produkter. Kunskap är nyckeln till att produkterna kommer till sin fulla rätt och sparar tid och pengar i verksamheten. Tillsammans bygger vi kunskapen hos era medarbetare och hittar arbetssätt som passar i just er verksamhet. Sedan 2018, har vi utbildat över 1000 kontakter inom vård och omsorg och den långsiktiga och regelbundna kontakten har visat sig vara guld värd för alla inblandade. Verksamheter och användare får ut mer av sina produkter och vi får in värdefull återkoppling om hur produkterna kan vidareutvecklas. Vi erbjuder därför löpande nya uppdateringar, demonstrationer och utbildningar samt delar med oss av nyheter. Genom att bli medlem i vårt ambassadörsnätverk kan du också dela kunskap och inspiration med andra verksamheter. Varmt välkommen att kontakta oss!