logo
Vill ni beställa en Tovertafel eller inmu? Boka en demo? Kontakta oss så hjälper vi er!

  Företag/Organisation

  Hur vill du bli kontaktad?
  TelefonE-post  Slide Välkommen
  att kontakta oss!
  Telefon 0340-22 59 79,
  info@goesart.com
  eller via formuläret nedan

  Vi finns alltid nära

  GoesArt har fysiska kontor på två platser i Sverige. Vårt huvudkontor finns i Varberg, sju mil söder om Göteborg. Vi har också ett försäljningskontor i centrala Norrköping. Vill du inspireras på plats? Om du vill besöka något av våra kontor – använd vårt  kontaktformulär så hör vi av oss!

  Huvudkontor
  GoesArt AB
  Fläktstigen 1
  432 32 Varberg
  Tel:0340-225979

  Försäljningskontor
  GoesArt AB
  Ståthögavägen 38
  Norrköping
  Tel:0340-225979

  Postadress
  GoesArt AB
  Box 167
  432 24 Varberg

  Support och service

  Har ni ett serviceavtal? Då är du varmt välkommen att kontakta vår helpdesk  helgfri vardag mellan 08.00-16.00,  telefon 0340-225979 – service@goesart.com

  Utbildning och installation

  Vi erbjuder installation, utbildning och stöd i implementeringen av våra produkter. Kunskap är nyckeln till att produkterna kommer till sin fulla rätt och sparar tid och pengar i verksamheten. Tillsammans bygger vi kunskapen hos era medarbetare och hittar arbetssätt som passar i just er verksamhet.

   

  Sedan  2018, har vi utbildat över 1000 kontakter inom vård och omsorg och den långsiktiga och regelbundna kontakten har visat sig vara guld värd för alla inblandade. Verksamheter och användare får ut mer av sina produkter och vi får in värdefull återkoppling om hur produkterna kan vidareutvecklas. Vi erbjuder därför löpande nya uppdateringar, demonstrationer och utbildningar samt delar med oss av nyheter. Genom att bli medlem i vårt ambassadörsnätverk kan du också dela kunskap och inspiration med andra verksamheter. Varmt välkommen att kontakta oss!

  Ja tack! Jag vill bli kontaktad!

   Företag/Organisation

   Hur vill du bli kontaktad?
   TelefonE-post