Musik ska byggas utav glädje! Inmu-familjen växer med fokus på rytmik

Goesart / Okategoriserade  / Musik ska byggas utav glädje! Inmu-familjen växer med fokus på rytmik

Musik ska byggas utav glädje! Inmu-familjen växer med fokus på rytmik

Nu har vår populära inmu-familj fått tillökning igen! inmuRHYTHM tar rörelseglädjen och taktkänslan till en ny nivå och kan användas för att stimulera rörelseglädje och dämpa orosproblematik i alla åldrar.

Alla som har testat inmuDANCE vet vilken härlig rörelseglädje som slår till, det är nästan omöjligt att inte bli glad och vilja dansa. inmuRHYTM är en vidareutveckling av konceptet med starkt fokus på rytmens förmåga att avleda negativa känslor och bidra till ökat fokus och glädje. Kudden är speciellt utvecklad för att stimulera och stötta personer med orosproblematik och neuropsykiatriska funktionsvariationer.

Vi på GoesArt tror att inmuRHYTM kommer att älskas av alla, unga och gamla, eftersom det blir ett härligt instrument i dina händer. Du känner dig som en riktigt trummis direkt, även om du aldrig har spelat trummor förut. Och vill ni kan ni starta ett helt band och skapa sväng tillsammans. Flera inmuRHYTHM-kuddar kan nämligen synkas med varandra!

Sedan tidigare finns det tre medlemmar i inmu-familjen som alla bygger på samma innovativa idé, men som har utformats olika för att möta varierade behov.  Alla är i grunden ett verktyg för sensorisk sinnesstimulering som arbetar med ljud och vibrationer. Användningen är intuitiv, utan krångliga knappar att hålla reda på och kudden anpassar sig automatiskt efter rörelser (och därmed sinnesstämning). Inom aktivitetsspektret finns även inmuDANCE som uppmuntrar till rörelse, individuellt eller i grupp samt inmuJOY som erbjuder stöd för unga med orosproblematik. Inom segmentet för avkoppling erbjuder inmuRELAX trygghet vid oro och nedstämdhet i samband med sjukdom eller demensrelaterade tillstånd. Vi hälsar inmuRHYTHM varmt välkommen till familjen! Är du nyfiken? Då är det bara att kontakta oss på GoesArt för en demo.