VI SÖKER SÄLJARE INOM VÄLFÄRDSTEKNIK

Kundrelationsspecialist? Vi vill förstärka vårt team, inom försäljning och kundrelation.

Positivt om du har erfarenhet från likande tjänst inom försäljning till vård och omsorg. Inte avgörande, men säljerfarenhet är en förutsättning. Drivs du av att hjälpa och bidra i ett team? Då matchar du vår målsättning att förbättra för våra kunder och utveckla företaget. Ditt säljområde är södra Sverige, och placeringsort är Varberg.

GoesArt erbjuder utvalda produkter till vård och omsorg, som förbättrar vardagen för personer med utmaningar i livet. Produkter som kan ge personer med kognitiv svikt, demens och inlärningssvårigheter en meningsfull vardag, samt hjälpa vid oro och stress. 

Våra ledord är meningsfullhet, medkänsla och trovärdighet och utifrån detta kommunicerar vi dagligen med kontakter inom Sveriges största arbetsplats.

Vad erbjuder vi dig? Trevliga kollegor, många trevliga kunder, gott kaffe och ett nytt skrivbord som skruvas ihop i helgen. Det blir en del resor så bil, är ett krav. Utvecklingsmöjligheter ges till personer som gillar att jobba i ett mindre företag där ansvar ingår, och att vara lösningsorienterat då det underlättar för dig och dina kollegor. 

Om ni vill söka tjänsten, skicka kontakt/CV ingela@goesart.com vi tar in kontakter löpande, har ni frågor om tjänsten kontakta oss på 0340-225979 (ej rekryteringsföretag)